Kantoorruimte huren in Dongen

Kantoorruimte huren in de regio van Breda, Rijen, Tilburg, Waalwijk, Kaatsheuvel, Raamsdonksveer en Oosterhout kan in het BusinessPoint Dongen. Wij bieden verschillende kantoorruimtes vanaf 1 werkplek.

Door de centrale ligging ten opzichte van de A27 en de A59 is BusinessPoint Dongen de ideale locatie om te vestigen. Naast kantoorruimte bieden we ook flexwerkplekken, coachingruimte, virtueel kantoor / postadres en het is mogelijk om een tijdelijk ruimte te huren, al vanaf 2,5 uur.

All-in Kantoorruimte

Met de keuze voor het BusinessPoint word je als ondernemer ontzorgd zodat een volledige focus op de core-business mogelijk is. Alles rondom het gebruik van werkruimte is geregeld. Post, koffie, thee, gekoeld water, internet, schoonmaak. Ook het gebruik van vergaderruimte is gefaciliteerd en vrij van gebruik. De kantoren zijn ingericht met bureaus en klaar voor gebruik. Plug en Play, 24/7 beschikbaar en gratis parkeren voor de deur. Volledig ontzorgd!

Kortlopende contracten

Als ondernemer wil je flexibel zijn, vrije keuzes kunnen maken en onafhankelijk zijn van langlopende contracten. Kantoor- of praktijkruimte is daarom beschikbaar met een huurovereenkomst vanaf 1 maand.

Bedrijvenpark Entrop

BusinessPoint is gevestigd op het bedrijvenpark Entrop, vernoemd naar Marinus Entrop, Brabants eerste autobouwer en oud-inwoner van ’s Gravenmoer. Ter ere van Entrop en de autoindustrie uit de 19e en 20e eeuw hebben de bedrijfsruimten in het BusinessPoint de naam van de historische automerken gekregen.

Actuele beschikbaarheid:

Magazijn

Magazijn

Flexplek (private of public)

Flexplek (private of public)

Verheul (2.03)

Verheul (2.03)

Coachingruimte Gazelle (2.08)

Coachingruimte Gazelle (2.08)

Anderheggen (2.07b)

Anderheggen (2.07b)

DAF (2.07a)

DAF (2.07a)

Entrop (1.00a) - Begane grond!

Entrop (1.00a) - Begane grond!

Hostaco (2.00)

Hostaco (2.00)

Kantoor 2.01

Kantoor 2.01

Kantoor 2.06

Kantoor 2.06

Wil je een kantoorruimte huren in Dongen?

Wil je meer informatie over het huren van kantoorruimte of heb je vragen over de beschikbaarheid? Bel ons: 0162 - 769081 of stuur een bericht via het onderstaande contact formulier.

Dit veld is verplicht, vul een waarde in
Ongeldige invoer
Dit veld is verplicht, vul een waarde in
Dit veld is verplicht, vul een waarde in
U dient akkoord te gaan met onze privacyverklaring

Daarom BusinessPoint Dongen

Goede bereikbaarheid vanaf de A27 en A59
Herkenbaar pand met moderne uitstraling
Gratis parkeren voor de deur en 24/7 (o.a. digitaal) toegankelijk
Duurzaam ondernemen; wij zijn energieneutraal
Uniek en sfeervol ingericht
Flexplekken met persoonlijke locker
×